Obývací stěny

Jak vypadají ty nejkrásnější obývací stěny, které si můžete za příjemné ceny pořídit i vy? Připravujeme pro vás řadu článků právě o těchto designových nábytkářských setech. Vhodným výběrem nejen zútulníte celý byt, ale můžete je funkčně využít – mnoho stěn do obýváku nabízí prostor pro malou knihovnu, drobný úložný prostor a další.

  • Bílá obývací stěna pozvedne celý obývák

    Bílá je barva, která se pomalu, ale jistě dostává opět do módy. Ano, bílá zvětšuje prostor, rozveseluje jej, je to barva čistoty a veselí, ovšem nehodí se do každé místnosti. Například žijete-li v rodinném domě, bílého nábytku se rozhodně vyhněte v obývací místnosti, kde máte krb.

    Přečtěte si mě...
  • Sedací soupravy, jaké by si každý přál v obývacím pokoji

    Perfektní-nábytek.cz představuje pestrý sortimentu nábytku, který si každý může vybrat přesně na míru tak, jak potřebuje. Ať už to jsou nejnovější sedací soupravy 3 1 1 nebo 3 2 1, pozadu nezůstávají ani jejich předchůdci, kterými jsou rohové sedací soupravy nebo sedačky ve tvaru U.

    Přečtěte si mě...
  • Moderní obývací stěna

    Úvodem je třeba uvést, že obývací stěny dělíme na moderní, klasické a sektorové. Z minulých dob známe především klasické obývací stěny, obvykle vyrobené z masivu. Sloužily v obývacím pokoji mnohdy po celý život majitelů. Jejich nepraktičnost, velká váha a obtížná manipulovatelnost se nejvíce projevila při malování stěn pokoje, nebo v případě přemísťování nábytku, rekonstrukce bytu […]

    Přečtěte si mě...
  • Moderní obývací stěna a sestava do moderního domu patří

    Obývací stěna nepatří mezi historické kusy nábytku, protože její vznik se datuje s počátky panelové výstavby. Tehdy malé místnosti vyžadovaly velice skladný víceúčelový nábytek. Mělo zde být místo na televizi, dražší nádobí či porcelán, často i výstavní sklo či množství suvenýrů, knihovnu a další úložné prostory, a to vše právě kompaktní obývací stěna splňovala.

    Přečtěte si mě...
  • Obývací stěny dub sonoma

    Prostor v obývacím pokoji zkrášlíte a oživíte obývacími stěnami, které jsou nejen praktické a účelné, ale také mají dnes dekorativní funkci díky nejrůznějším barvám a dekorům, ve kterých se vyrábějí. Můžete tak ze svého obývacího pokoje vykouzlit místo, které je moderní, luxusní, sofistikované, trendy či jen prostě retro nebo rustikální, to už je zcela na […]

    Přečtěte si mě...
  • Levné obývací stěny mohou oslnit stejně jako ty drahé

    Pokud si zařizujete nový byt a nemáte dostatek finanční prostředků, nebo prostě nechcete utrácet za drahý nábytek, je pro vás řešením levná obývací stěna. Ta může být i řešením, chcete-li si vybavit byt v pronájmu, nebo víkendovou chatu, kde by pořizování drahého nábytku bylo zbytečným luxusem.

    Přečtěte si mě...
  • Luxusní obývací stěny a jejich čištění

    Každý si zařizuje svůj byt podle svých představ a vlastního vkusu. Nejvíce práce věnujeme obvykle obývacímu pokoji, jelikož je to místo nejvyužívanější a také sem vodíme návštěvy. Proto je také snahou každého majitele bytu, aby obývák byl nejen útulný, ale také dostatečně reprezentativní.

    Přečtěte si mě...
  • Levnější obývací sestavy do pokoje

    Přemýšlíte, že je čas na změnu vašeho interiéru? Oživit váš obývací pokoj nebo jej jen doplnit? Stěhujete se a chcete kompletně nový domov, ve kterém se budete cítit dobře? Není problém, dnes je na trhu nepřeberné množství nejrůznějších kusů nábytků. Nicméně často nás limituje při výběru spousta faktorů. Jedním takovým důležitým jsou i finance, které […]

    Přečtěte si mě...
  • Krásné obývací sestavy do obýváku

    Obývací pokoj v domě je prostor, kde relaxujeme, ale také vítáme hosty. I z mnoha dalších důvodů by měl být dobře navržen a také komfortní – což hraje kromě vizuální přitažlivosti velkou roli. Obývací pokoj bez nábytku si neumíme a ani nechceme představovat, že? Kde bychom seděli a bavili se s ostatními členy rodiny? Kde […]

    Přečtěte si mě...
  • Jak zkombinovat bílou obývací stěnu a moderní nábytek?

    V obývacím pokoji je důležitá sedací souprava a také obývací stěna. Obývací stěna poskytne dostatečné množství úložného prostoru. Často pojme také televizi, DVD či jiné elektronické zařízení.

    Přečtěte si mě...
  • Obývací sestava Armi

    Ty nejlevnější obývací sestavy + 3 tipy na nákup = to chcete!

    Obývací stěna je hlavní součástí obývací místnosti. Spoustu lidí ani neví, jaké jsou dnes možnosti a uchýlí se k výběru té nejdražší verze, která v reálu nemusí odpovídat skutečnostem. Co se nejprve poohlédnout po levných obývacích stěnách?

    Přečtěte si mě...
  • Obývací sestava Regiana

    Dub sonoma na výsluní – patří k nejprodávanějším variantám obývací stěny

    O odstínu nábytku „dub sonoma“ uslyšíme zřejmě ještě dlouho. Jedná se o velmi atraktivní barvu, která se dá variabilně upravovat podle interiéru. Ve většině případů uvidíte dub sonoma ve světlých podtónech dřeva, ale možné je i jeho moření do daleko tmavších odstínů.

    Přečtěte si mě...